Födelsedagstårta | Stockholm


Det finns nog lika många födelsedagstårtor som det finns tårtsorter och det mest lyckade valet är såklart det som födelsedagsbarnet kommer att uppskatta mest. Vi lägger oss inte i önskningarna man hjälper gärna till med själva tårtan.

Födelsedagstårta

Beställ idag!

Enkelt, billig och hemkört. Du är självklart också välkommen att höra av dig om du har några frågor. kontakt

Hemkörning

När du beställer en tårta hos Stockholms Tårtfabrik ingår hemkörning om du bor i Stockholmsområdet. Samtidigt som du beställer tårtan kommer vi överens om när du vill ha den. Vi brukar klara av att baka och leverera med relativt kort framförhållning

Priser

Födelsedagstårtorna levereras i standardutförende som håller samma höga kvalité som de specialbeställda tårtorna men kommer utan handgjord utsmyckning. Specialtårtorna kommer med handgjorda detaljer och kan i hög utsträckning anpassas efter önskemål:

Antal BitarStandardSpecial
Sex Bitar x 700
Tio Bitar500800
14 Bitar600900

Det mest speciella med födelsedagstårtor är att man brukar ha små, tända ljus instuckna i tårtan. Typiskt har man lika många ljus som antalet år man firar. Enligt traditionen ska födelsedagsbarnet blåsa ut ljusen innan man hugger in på tårtan. Lyckas födelsedagsbarnet sägs det att man får önska sig något som senare kommer gå i uppfyllelse.

Andra tårtor

Vi har även en rad andra tårtor. Den som ska gifta sig kanske planerar inför bröllopet och vill ha inspiration till möjliga bröllopstårtor, och för den som ska ta studenten bakar vi givetvis Studenttårtor. Vi har också en lista på de vanligaste tårtorna som kan nås från toppmenyn.